HOME    CONTACT    SITEMAP    DISCLAIMER    ENGLISH    FRANÇAIS    English    Français
ZOEKEN

Eurocol Verzekerde Project Garantie

 
Extra zekerheid voor installatiebedrijf en opdrachtgever

Eurocol Verzekerde Project Garantie biedt klanten en verwerkers van Eurocol-producten extra zekerheid, boven op de wettelijke productgarantie. Installatiebedrijven zoals vloerenbedrijven, woning- en projectinrichters, weten zich hierdoor nog meer gesteund bij de uitvoering van hun projecten. Maar ook de opdrachtgever profiteert met deze garantie van aantrekkelijke voordelen. lees meer.

 
 
 

 
 
Vloeren verlijmen met behulp van de Eurocol vloertechniek App

Na het succes van de Eurocol tegelklus App beschikt Forbo Eurocol nu ook over een Eurocol vloertechniek App voor smartphones. De App kan eenvoudig gedownload worden vanaf Google Play of vanaf de App Store (zoek met "eurocol" of "vloertechniek"). De App is bedoeld als hulp voor vloerbedrijven bij het verlijmen van linoleum, tapijt, cushion vinyl, PVC-vloerbedekking of rubber vloerbedekking bij projecten. Het doorlopen van een kort keuzemenu resulteert in een verlijmingsadvies. Stap voor stap wordt aangegeven welke handelingen er verricht moeten worden met daarin de geadviseerde producten. Het is ook mogelijk om wat extra informatie te lezen (waaronder het berekenen van het verbruik) over de producten die geadviseerd worden voor het project. De App maakt gebruik van de gps-onvanger waar alle moderne smartphones van zijn voorzien. Niet alleen handig om even te zien waar u precies bent, maar ook om de locatie te bepalen van het dichtstbijzijnde verkooppunt van Eurocol producten.
De App is te downloaden via Google Play en App Store.

 
 
 

 
 
De 692 Voegenbreed is nu ook stofarm

In navolging van diversen egalisatie- en reparatiemortels is nu ook de 692 Voegenbreed van Forbo Eurocol stofarm. De 692 Voegenbreed is toepasbaar voor het afvoegen in voegbreedten van 4 tot 12 mm op keramisch vloertegelwerk. Het is toepasbaar op natuursteen, alle starre ondergronden, zoals beton, cementdekvloer en het is zeer geschikt voor grote vloeren. De 692 Voegenbreed is chromaatarm, vertoont na afbinding geen verouderingsverschijnselen en is het eerste voegproduct van Forbo Eurocol dat stofarm is. 692 Voegenbreed is verkrijgbaar in een zakverpakking van 25 kg in de kleuren grijs en antraciet. 
 
 

 
 
 
     
 
     
Nieuw in het assortiment!
Bekijk hier onze nieuwe producten! Nieuwe producten
Filmkanaal Forbo Eurocol
Naar YouTube kanaal van Forbo Eurocol

 
 
Download
> Folder Eurocol Verzekerde Project Garantie
PDF 404 KB

 
 
Download
> Eurovisie December 2013
PDF 1 MB