HOME    CONTACT    SITEMAP    DISCLAIMER    ENGLISH    FRANÇAIS    English    Français
ZOEKEN

Egaline Express met succes van start

Een groot vloeroppervlak egaliseren zonder gesjouw met zakken en zelf mengen en verpompen op het werk? ‘De Egaline Express’ maakt het allemaal mogelijk, op ieder vloerenproject. Deze bulkwagen met kant-en-klaar Eurocol-egalisatiemiddel en pompinstallatie heeft voldoende lengte aan slangen om iedere plek eenvoudig te kunnen bereiken. Sinds kort op afroep op weg om het de klant gemakkelijker te maken.lees meer
 
 

 
 
Bijzondere winnaar ‘Win een reischeque’

De Eurocol-actie ‘Win een reischeque’ heeft een bijzondere winnaar opgeleverd in de persoon van Remco van der Meij de Bie. Remco is mede-eigenaar van Tegelzetbedrijf Van der Meij de Bie, dat als familiebedrijf al ruim honderd jaar en enkele generaties lang een begrip is in Haarlem en omstreken. Remco motiveerde zijn inzending voor de Eurocol-actie als volgt: “Nog voordat het eerste stofarme Eurocol-voegmiddel op de markt kwam, hebben wij het al getest en wij vinden het een bijzonder fijne voeg om mee te werken!”

Prijswinnaar Remco heeft nog geen idee waar de reis naartoe gaat, maar het plaatje van de Malediven op de actieflyer spreekt hem zeker aan. “Maak je geen zorgen, ik stuur wel een kaartje”, zei hij lachend tegen Sales Manager René de Jong, die Remco de reischeque namens Forbo Eurocol overhandigde. Of het de Malediven worden of een andere fraaie bestemming zal dus nog blijken, maar wij wensen Remco en zijn gezin alvast veel vakantieplezier!
 
 

 
 
De 014 Euroclean is verbeterd!

De 014 Euroclean, het product waarmee men verschillende soorten ondergronden kan ontvetten is nu biologisch afbreekbaar. Hierdoor hoeft de 014 Euroclean niet meer met leidingwater te worden nagespoeld, iets wat de verwerkingstijd aanzienlijk verkort. Uiteraard kan men met de vernieuwde 014 Euroclean net zo goed ontvetten als het vorige recept en heeft het nu zelfs een frisse dennengeur. Mede door deze verbeterde eigenschappen verdient de vernieuwde 014 euroclean het Eurocol ECO logo, iets wat uitstekend past onder (MVO) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De 014 Euroclean is verkrijgbaar in een 1 kg fles en een 10 kg jerrycan.

De 014 Euroclean wordt veel gebruikt bij het betegelen van wanden en vloeren. Voordat men kan gaan betegelen, dient men altijd eerst de ondergrond te primeren. De ondergrond dient voor het primeren wel altijd eerst goed vetvrij gemaakt te worden. Hiervoor kan de 014 Euroclean van Forbo Eurocol Nederland worden gebruikt. Dit is een gebruiksklaar product voor het ontvetten en reinigen van verschillende ondergronden.
 
 

 
 
De duurzame en frisse 682 Majolicol

Eindelijk is het zover, na een lange voorbereiding worden de eerste nieuwe emmers afgevuld met 682 Majolicol. Deze wandtegellijm is de eerste die uitkomt in de duurzame emmer met een reductie van de nieuwe vormgeving. Hoe we tot 90% reductie van de grondstoffen komen kunt u hier verder lezen.

 
 

 
 
2e Relatiemagazine Eurovisie nu online

Het 2e Eurovisie relatiemagazine staat weer online met vaktechnische informatie over lijmen, voeg- en egalisatiemiddelen en verwerkingsadviezen voor tegelzetbedrijven en projectinrichters. Met een digitale Eurovisie brengen we niet alleen het actuele nieuws, we plaatsen bijvoorbeeld ook video’s met actuele informatie, noviteiten en links naar specifieke productinformatie. http://eurovisiemagazine.nl/

 
 

 
 
Nieuwe lijm voor linoleum tegels

In samenwerking met Forbo Flooring heeft Forbo Eurocol een nieuwe lijm ontwikkeld voor de linoleum tegels Marmoleum Modular. Met deze lijm, de 646 Eurostar Premium, is het mogelijk om een volle verlijming te creëren waardoor het indringen van schoonmaakwater onder de tegels bij een juiste verwerking wordt voorkomen. Daarnaast is het tijdens de verwerking mogelijk om de tegels wat te corrigeren waardoor deze niet meer uitgelicht hoeven te worden. De eerste proefprojecten zijn prima verlopen en hebben ervoor gezorgd dat er nog een kleine verbetering is aangebracht in de open tijd. Zoals alle nieuwe lijmen van Forbo Eurocol is ook de 646 Eurostar Premium zeer emissie arm (EC1-plus).

 
 


 
 

 
 

 
 
 
     
 
     
Nieuw in het assortiment!
Bekijk hier onze nieuwe producten! Nieuwe producten
Filmkanaal Forbo Eurocol
Naar YouTube kanaal van Forbo Eurocol
Download
> Duurzame en frisse 682 Majolicol
PDF 263 KB
Download hieronder de brochure van de BetonDesign.
 
 
Download
> Brochure BetonDesign
PDF 453 KB

 
 
Download
> Folder Eurocol Verzekerde Project Garantie
PDF 572 KB